Canada Album

~カナダ留学中~

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I baked a loaf of bread was for the third time. I have used different recipes and made some mistakes every time when I baked bread and it didn't look like the picture of the recipe, but the taste was alright. Last time it was too early to bake, so the bread didn't rise. Also, The temperature I set on the oven was too low to bake, so it took a long time until it's done. I didn't notice the oven was "Fahrenheit", the recipe was written by "Celcius", that why. In this time, what I made a mistake again was that I put too much water. Eventually the bread was like a pizza bread which is alright.

食パンを焼くのはこれで3回目だ。毎回、違うレシピを使用して、何かしら間違ったことをし、出来上がりはレシピの写真とは違うものになった。味は一応大丈夫だったものの。前回は、食パンの生地が膨らむ前にオーブンに入れて焼いてしまった。それに、オーブンは華氏(°F)にも関わらず、その時使用していたレシピは日本語レシピだったので、それに記載の摂氏(°C)の設定温度をオーブンにセットし、低温で焼いてしまった。なので、焼きあがるまで時間がかかった。今回はというと、英語レシピで、水を2カップ入れると記載されていたので、計量カップで2回水を注いでいる段階で、水を入れすぎたことに気がついた。この計量カップ1杯分が既に2カップ分に等しい分量なのだ。最終的に焼き上がりはピザ風なパンで美味しく仕上がった。

先月、初めての焼いた時。
20120521_Bread_1.jpg 20120521_Bread_2.jpg






20120522_Bread_2.jpg 20120522_Bread_3.jpg






今回、3回目。前とは違うレシピを使用。
20120612_BreadFor3rd_1.jpg 20120612_BreadFor3rd_2.jpg
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